Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قراردادهاي چند ميليون دلاري مريم رجوي با شرکت‌هاي لابي‌گري در آمريکا که «پول‌هاي خوشگل» را در خفا در جيب نمايندگان کنگره مي‌کنند، در حمايت امروز آمريکا از مجاهدين خلق نمود پيدا کرده است.
سرويس جهان مشرق - «فيليپ گيرالدي» به عنوان افسر سابق بخش ضد تروريسم سازمان CIA در مطلب جديد خود به تاريخ 30 اکتبر، خبر از پشت پرده رابطه منافقين تحت رهبري مريم رجوي با سياستمداران آمريکايي و بالاخص نئوکان‌ها داد و علت تشديد جنگ‌طلبي اين روزهاي دولت آمريکا عليه ايران را مرتبط با همين موضوع دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه «آمريکن هرالد تريبيون» در جديدترين مطلب خود به تاريخ 30 اکتبر 2017 به قلم «فيليپ گيرالدي» -افسر سابق بخش ضدتروريسم سازمان CIA- در مورد رابطه منافقين (مجاهدين خلق) با سياستمداران آمريکايي و خيزش و رشد تازه اين سازمان تروريستي در آمريکا نوشت: اگر يک گروهک يا سازمان تروريستي باشيد و عمري ترور عليه ايران و خود آمريکا انجام داده باشيد، به راحتي مي‌توانيد با پرداخت پول و هزينه‌کرد در واشنگتن، حتي دفتر لابي در خيابان پنسيلوانياي منطقه کلمبياي آمريکا داشته باشيد. اتفاقا، چندان هم از کاخ سفيد و کنگره آمريکا دور نيست و به راحتي ارتباط تنگاتنگ هم برقرار مي‌شود.
«فيليپ گيرالدي» افسر سابق بخش ضدتروريسم سازمان CIA و تحليلگر روزنامه آمريکن هرالد تريبيون
يک بار، «هيلاري کلينتون» -وزير خارجه وقت در سال 2011 عزم تغيير رژيم «معمر قذافي» را کرد و ديديم که نتايج بعدي آن به کجا ختم شد و چه بلايي بر سر بنغازي آمد و چه لطماتي که به خود آمريکا وارد نشد. اما اشتباه بزرگ‌تر وي، امضاي آن کاغذي بود که به حکم آن، در سال 2012 سازمان تروريستي «مجاهدين خلق» (MEK) را از فهرست سياه آمريکا خارج کرد.

شايد اين سوال براي شما پيش بيايد که چگونه مي‌شود پيامدهاي اشتباه هيلاري کلينتون که شامل شکست سياست آمريکا در ليبي، بروز فاجعه انساني، بحران مهاجرت، تقويت تروريست‌هاي مسلح، و نهايتا قتل سفير آمريکا و سه آمريکايي‌ ديگر شد را با امضاي يک تکه کاغذ مقايسه کرد. پاسخ مشخص است: امروز، آمريکا سازمان و گروهي را از ليست سياه سازمان‌هاي تروريستي خارج کرده که قطعا فاجعه‌اي در ابعاد وسيع‌تر و بزرگ‌تر از فاجعه ليبي نثار آمريکا خواهد کرد. سازمان مجاهدين خلق که امروز برچسب «شوراي مقاومت ملي ايران» (NCRI) را دوباره پررنگ کرده، اکنون تبديل به صداي اصلي جنگ‌طلبان آمريکايي براي حمله به ايران شده است. درست همان رويکردي که «احمد چلبي» -رهبر کنگره ملي عراق و اصلي‌ترين اپوزيسيون صدام حسين در آن زمان- پيش از حمله آمريکا در سال 2003 به عراق اتخاذ کرد و نهايتا براي کشورش و خود آمريکا، فاجعه به بار آورد.
«احمد چلبي»؛ خائن بزرگ به مردم کشور خودش
قصه احيا و تقويت سازمان تروريستي مجاهدين خلق، به فساد روزافزون سياست در آمريکا برمي‌گردد. ما آنقدر زبون شديم که تحت اين فرهنگ سياسي حقير، امنيت ملي خود را با آزاد کردن و حمايت مشتي تروريست به خطر مي‌اندازيم. آمريکا، در ازاي اينکه پول بگيرد و نام اين سازمان تروريستي به «جنبش مقاومت» و «رزمندگان آزادي» تغيير يابد، امنيت ملي خود را فروخت.
حال چه شد که سازمان مجاهدين خلق از فهرست سازمان‌هاي تروريستي که در سال 1997 تهيه شد، خارج گرديد؟ آيا آمريکايي‌ها يادشان نيست که اين همان گروهکي بود که در سال 1973، دو سرهنگ آمريکايي را در اداره‌هاي پايگاه هوايي آمريکا در تهران ترور کرد؟ سازمان مجاهدين خلق يعني سازماني با موسساني چون مسعود و مريم رجوي که در شستشوي مغزي، حذف فيزيکي بسياري از اشخاص مشهور ايراني، شکنجه جسمي و روحي (که موارد پرشماري هم منجر به مرگ شده است)، و حبس طولاني‌مدت در سلول‌هاي انفرادي زبانزد است. سازماني که ترکيب نامانوس و عجيبي از مارکسيسم و بنيادگرايي اسلامي را در ايدئولوژي خود مدعي است.

من معتقدم که ظهور ترامپ بر مسند رياست جمهوري، بهترين شانس و اقبال براي اين سازمان تروريستي بود. کسي که دروغ آنها تحت عبارت «کارشکني ايران در برجام» را پرورش داده و به خورد مردم و کشورهاي ديگر بدهد. دروغ‌ها تا آن حد ادامه يافت که رجوي در کنار اصلي‌ترين حامي‌اش «رادولف (رودي) جولياني» که از نزديک‌ترين رفقاي ترامپ و در واقع، نماينده دولت او در قبال رجوي است، به شکل چشمگيري به ريتم رويکرد تهاجمي دولت کنوني آمريکا عليه ايران افزوده است. تا آنجا که «جيلين مله» خبرنگار و مجري «فاکس نيوز» -که «روپرت مرداک» صهيونيست مدير آن است- رسما عبارتي عجيب را گفت: «به نظر مي‌رسد که برنامه سلاح هسته‌اي ايران، عملياتي شده است».
مريم رجوي در کنار رودي جولياني
سازمان CIA در گذشته، از عوامل سازمان مجاهدين خلق، براي نفوذ به برنامه هسته‌اي ايران استفاده بسياري مي‌کرد. اما عموما استخدام اين افراد توسط «موساد» صورت مي‌گرفت. ترور بسياري از شخصيت‌هاي علمي-هسته‌اي ايران توسط همين عوامل صورت گرفت. از آن سو، سازمان مريم رجوي، از پشتيباني بسيار خوب مالي در پشت پرده برخوردار است و با اتکا بر آن، در بسياري از روزنامه‌هاي اصلي آمريکا تبليغ مي‌کند و تعداد قابل توجهي از سياستمداران آمريکايي هم از طرف سازمان مجاهدين خلق حرف مي‌زنند. گاها، رقم‌هاي پرداختي از سوي رجوي به سياستمداران آمريکايي، بسيار سنگين است. رجوي و سازمان‌اش، مدعي هستند که مي‌خواهند حکومت ايران را به نام آزادي تغيير دهند. ادعايي عجيب که خود به ذات خود، دموکراسي در آن ديده نمي‌شود و مردم ايران آن را به هيچ مي‌انگارند.
سياستمداران آمريکايي حامي منافقين
از آنجايي که گروه تروريستي مجاهدين خلق، يکي از بهترين منابع و ابزار جنگ محرمانه و مخفيانه اسراييل عليه ايران است، ‌خيلي طبيعي است که دوستان اسراييل در خاک آمريکا، اقدام به حذف نام اين گروه از فهرست سازمان‌هاي تروريستي بکنند و اين دقيقا بدين معناست که آزاد ساختن آن از بند، حمايت مالي شديدش، و خيزش کنوني‌اش يعني يک تهديد جديد عليه ايران. در واقع، «نئوکان‌»ها در همه شئونات -اعم از انديشکده‌ها تا آيپک (AIPAC)- به دنبال حذف مجاهدين خلق از فهرست تروريست‌ها و حمايت تمام‌قد آن بوده‌ و هستند. از جمله مشهورترين افرادي که -عليرغم اعمال تروريستي سازمان تحت رهبري رجوي- وکالت تمامي امور مربوط به آن را بر عهده داشته‌اند، مي‌توان به «ايلاي وايزل» و «آلن درشوويتز» اشاره کرد.
ايلاي وايزل که يک صهيونيست تمام‌عيار و وکيل منافقين بود و در سال 2016 درگذشت
«آلن درشوويتز» وکيل منافقين
قراردادهاي چند ميليون دلاري سازمان مريم رجوي با شرکت‌هاي لابي‌گري در آمريکا که «پول‌هاي خوشگل» را در خفا در جيب نمايندگان کنگره مي‌کنند، باعث شده که اکنون نداي يکصداي بسياري از سياستمداران آمريکايي‌ در دادخواهي به نفع مجاهدين خلق به گوش برسد. تا قبل از سال 2012، دستمزد سخنراني به نفع اين سازمان تروريستي، 15 هزار دلار بود اما طبق آخرين گزارش از سوي «اد رندل» فرماندار پنسيلوانيا، آخرين قيمت به ازاي هر سخنراني به نفع آن، 150 هزار دلار بوده است. رودي جولياني، بابت هر حضور در مراسم مجاهدين خلق براي مدت زمان فقط 20 دقيقه، 20 هزار دلار از مريم رجوي دريافت مي‌کند؛ يعني دقيقه‌اي 1000 دلار، بدين وسيله، سياستمداران ما که رسما داعيه مقابله با تروريسم را دارند، عملا با دريافت رشوه و پول، از تروريسم حمايت مي‌کنند.
مريم رجوي در کنار رودي جولياني
اين افسر سابق CIA و نويسنده آمريکن هرالد تريبيون در پايان آورد: پاي ثابت رفاقت با سازمان مجاهدين خلق، نئوکان‌هايي چون «جان بولتون» و مديران سابق CIA همچون «جيمز ووزلي»، «مايکل هايدن»، و «پورتر گاس» هستند. همچنين ژنرال‌هاي سابق همچون «آنتوني زيني»، «پيتر پِيس»، «وسلي کلارک»، و «هيو شلتون» را شامل مي‌شوند. از افراد ديگر، مي‌توان به محافظه‌کاران سنتي نزديک به دولت ترامپ همچون «نيوت گينگريچ»، «فران تاونسند»، «ايلاين کائو» اشاره کرد. مثلا، خانم تاونسند در تلويزيون ظاهر مي‌شود و اقدامات ايران در منطقه را «اقدامات جنگ‌طلبانه» مي‌خواند اما هرگز نمي‌گويد که از مجاهدين خلق به عنوان يک گروه اپوزيسيون حکومت ايران پول گرفته تا اينگونه سخن بگويد. قطع يقين بدانيد که سياستمداران آمريکايي که امروز به دنبال مريم رجوي و پول‌هايش راه افتاده و دو گزينه جنگ عليه ايران يا تغيير حکومت ايران را فرياد مي‌زنند، چيزي به جز خسران و ضرر براي ما به ارمغان نخواهند آورد. رويکردي که آنها اتخاذ کرده‌اند، بسيار خطرناک است.
منابع:
https://ahtribune.com/politics/1980-mek-ncri.html
https://www.csmonitor.com/USA/Foreign-Policy/2012/0921/Iranian-group-MEK-coming-off-US-terror-list-Unrelenting-campaign-pays-off
http://www.nytimes.com/2012/09/22/world/middleeast/iranian-opposition-group-mek-wins-removal-from-us-terrorist-list.html

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۹۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد

همشهری آنلاین: تعداد فهرست‌های برترین‌های تاریخ سینما تقریبا به اندازه تعداد رسانه‌های معتبر است. اعتبار یک رسانه به نویسندگانش است، رسانه دیگر به قدمتش و یک رسانه هم به گستره وسیع مخاطبانش. وب‌سایت «راتن تومیتوز» (گوجه‌های گندیده) هم که نقدهای منتقدان و واکنش‌های آنلاین تماشاگران به فیلم‌ها و سریال‌ها را گردآوری می‌کند، فهرستی از ۳۰۰ فیلم برتر همه ادوار دارد که توسط منتقدان مورد تایید این وب‌سایت و کاربرانش انتخاب شده‌اند. ۱۰ فیلم نخست این فهرست صلاحیت منتقدان مورد تایید این وب‌سایت و جدیت کاربرانش را کاملا عیان می‌کند.

۱. محرمانه لس آنجلس (کرتیس هنسن، ۱۹۹۷)

نئونوآری معمایی که سیاهی و تباهی رسوخ کرده در جان و روح شهر و آدم‌هایش را در نهایت استادی به تصویر می‌کشد و گروه بازیگران نامدارش از جمله راسل کرو، کوین اسپیسی، گای پیرس، جیمز کرامول، دنی دویتو، دیوید استراترن و کیم بیسینگر یکی از بهترین نقش‌آفرینی‌های‌شان را در آن به نمایش گذاشتند.

۲. پدرخوانده (فرانسیس فورد کاپولا، ۱۹۷۲)

هرچه زمان می‌گذرد، بر تعداد طرفداران و عشاق این شاهکار فرانسیس فورد کاپولا افزوده می‌شود. نسل‌های جدید از دیدنش شگفت‌زده می‌شوند و نسل‌های قدیمی‌تر با تماشای آن یاد روزهایی می‌افتند که سینما بهتر از امروز بود. اپرای گنگستری کاپولا به شیوه‌ای چشم‌نواز و مسحورکننده داستان یک خانواده گنگستر را روایت می‌کند.

۳. کازابلانکا (مایکل کورتیز، ۱۹۴۲)

مخالفانش آن را عاشقانه‌ای آبکی می‌دانند و دوستدارانش یکی از بهترین عاشقانه‌های تاریخ سینما را به نامش سند زده‌اند. در هر صورت نمی‌شود انکار کرد که فیلم مغناطیسی دارد که تماشاگرش را از اول تا آخر با خود همراه می‌کند و از رابطه ریک (همفری بوگارت) و الزا (اینگرید برگمن) الگویی ازلی و ابدی برای فداکاری عاشاقانه می‌سازد.

۴. هفت سامورایی (آکیرا کوروساوا، ‌۱۹۵۴)

درامی حماسی که فقط داستانش حماسی نیست. ماجرای نوشتن فیلمنامه، ساخت و اکرانش هم به اندازه داستان خود فیلم حماسی و شورانگیز است. این فیلم صرفا مواجهه گروهی سامورایی با گروهی راهزن نیست. در پس پیرنگ ساده آن داستان واژگونی نظامی طبقاتی نهفته است که با جسارت به خرج دادن تعدادی کشاورز و فداکاری ۷ سامورایی ممکن می‌شود.

۵. انگل (بونگ جون هو، ۲۰۱۹)

داستان شکاف میان فقرا و اغنیا دستمایه فیلم‌های فراوانی بوده و تعابیر و تفاسیر سیاسی و اجتماعی گوناگونی از این آثار شده است؛ ‌اما احتمالا کمتر فیلمی مثل «انگل» توانسته با داستانی هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده یکی از دیرپاترین اشکال فرادستی و فرودستی انسان را به نقد بکشد. استقبالی که ظرف این چند سال از فیلم شده بیشتر از کیفیت فیلم گویای وضع کنونی جهان و آگاهی انسان امروزی به ساختارهای اقتصادی ناعادلانه آن است.

۶. فهرست شیندلر (استیون اسپیلبرگ، ۱۹۹۳)

سال ۲۰۲۳ که «منطقه مورد علاقه» جاناتان گلیزر به نمایش درآمد، در اغلب نقدها به مفهوم «ابتذال (پیش‌پاافتادگی) شر» برای توضیح و تفسیر آن استناد شد. اما درست ۳۰ سال قبل، اسپیلبرگ در «فهرست شیندلر» نشان داد تنها راه مقابله با هر شر و اهریمنی بر صدر نشاندن انسان فارغ از هر نوع تعصب و افراطی‌گری است.

۷. تاپ گان: ماوریک (جوزف کوشینسکی، ۲۰۲۳)

نه آنقدر زمانی از اکران فیلم گذشته که صلاحیت ورود به جمع برترین‌های تاریخ سینما را پیدا کرده باشد، و نه واقعا خود فیلم از چنان کیفیتی برخوردار است که حضورش در جایگاه هفتم ۱۰ فیلم برتر تاریخ سینما مایه تحیر نشود. جز طراحی صحنه‌های اکشن فیلم که در میان فیلم‌های زیرژانر نبرد هوایی واقعا درخشان است، مهم‌ترین امتیاز فیلم حضور تام کروز است.

۸. داستان اسباب بازی ۲ (جان لستر، ۱۹۹۹)

وودی و باز لایتر ۴ سال بعد از موفقیت قسمت نخست این فیلم برگشتند و توانستند با داستانی جذاب موفقیتی بیش از قسمت اول در گیشه کسب کنند. در قسمت دوم، ماجراجویی عروسک‌ها ابعاد وسیع‌تری پیدا می‌کند و مفاهیمی مثل دوستی و ازخودگذشتگی با تاروپود داستان عجین می‌شود.

۹. محله چینی‌ها (رومن پولانسکی، ۱۹۷۴)

جیک گیتس (جک نیکلسون)، کارآگاه خصوصی لس آنجلسی که متخصص افشای خیانت‌های زناشویی است، توسط زنی استخدام می‌شود تا پرده از راز خیانت شوهرش بردارد، اما هرچه ماجرا پیش می‌رود، داستان ابعاد پیچیده‌تری پیدا می‌کند و خیانت بزرگ‌تری از سوی سیاسیون به مردم و نسل آینده افشا می‌شود.

۱۰. در بارانداز (الیا کازان، ۱۹۵۴)

فیلم ۸ اسکار اصلی را برای خود کرد، اما بزرگترین میراثش شمایل مرد جوان یاغی و سرکشی است که تاریخ بازیگری را به قبل و بعد از خودش دو نیم می‌کند. مارلون براندو در نقش تری مالوی استانداردهای جدیدی برای جوان‌اول‌های مرد سینما خلق کرد: سرکش، ناسازگار، بدقلق و در عین حال دل‌نازک و از نظر روحی شکننده.

کد خبر 849738 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سینمای جهان کارگردانان سینمای جهان مجله سينماى جهان بازیگران سینما و تلویزیون جهان

دیگر خبرها

  • انتقاد جان کری از ترامپ در ششمین سالگرد خروج آمریکا از برجام: ایران را قوی تر کردی و آمریکا را منزوی
  • گربه سیاه یزدانی به المپیک می‌رود؟
  • تصویر کدام فرمانده بلندپایه ارتش در دادگاه منافقین نمایش داده شد؟ +عکس
  • رئال نه، منچستریونایتد باارزش‌ترین باشگاه دنیا است
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد